تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد

برگزاری رزمایش مشترک انگلیس با ۱۰ کشور

برگزاری رزمایش مشترک انگلیس با ۱۰ کشور » وزیر دفاع انگلیس گفت که ۱۰ کشور مانورهای نظامی پیشگیرانه‌ای را برای نشان دادن آزادی تردد در دریای بالتیک انجام خواهند داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۶ - ۰۳ اسفند ۱۴۰۰ - 2022 February 22
کد خبر: ۱۲۳۴۱۲

به گزارش راهبرد معاصر در بحبوحه تشدید تنش در مرزهای اوکراین و بالتیک، وزیر دفاع انگلیس از برگزاری رزمایش مشترک با مشارکت ۱۰ کشور خبر داد.

به گزارش منابع خبری، «بن والاس» وزیر دفاع انگلیس گفت که ۱۰ کشور مانورهای نظامی پیشگیرانه‌ای را برای نشان دادن آزادی تردد در دریای بالتیک انجام خواهند داد.

«ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه روز دوشنبه با به رسمیت شناختن جمهوری‌های جداشده به عنوان کشورهای مستقل، دستور داد نیروهای روسیه در این مناطق مستقر شوند تا از آنها برابر اقدام نظامی احتمالی نیروهای اوکراینی دفاع کنند.

به رسمیت شناختن مناطق جدا شده از سوی روسیه در بحبوحه افزایش تنش‌ها بین مسکو و ائتلاف ناتو صورت گرفت؛ ائتلاف نظامی که مسکو آن را به تضعیف امنیت ملی خود از طریق گسترش به سمت شرق در اروپا متهم می‌کند.

در رویداد مرتبط دیگر، منابع خبری سه‌شنبه از پرواز یک فروند پهپاد جاسوسی پیشرفته نیروی هوایی آمریکا بر فراز حریم هوایی اوکراین همزمان با تشدید تنش کی‌یف با روسیه خبر دادند.

به گزارش «رویترز» یک فروند پهپاد «آرکیو-۴ گلوبال هاوک» نیروی هوایی آمریکا روز سه شنبه بر فراز حریم هوایی اوکراین پرواز کرد. پرواز این پهپاد پیشرفته جاسوسی بر فراز حریم هوایی اوکراین برای ساعت‌ها همزمان با تنش این کشور با روسیه حائز اهمیت است.

ناظران هوانوردی بر این باورند که ایالات متحده با نمایش این پهپادها در پی نمایش قدرت به روسیه است.

به گزارش رویترز، نیروی هوایی ایالات متحده از اظهار نظر در مورد جزئیات این پروازها خودداری کرده، اما اعلام کرده که آمریکا به طور معمول از هواپیماها برای حمایت از اهداف اطلاعاتی استفاده می‌کند.

یک سخنگوی نیروی هوایی آمریکا گفت: «این ماموریت‌ها تعهد مستمر ما را به ایمنی و امنیت در منطقه نشان می‌دهد.»

مرکز اطلاعات هوانوردی روسیه نیز روز یکشنبه از بسته شدن حریم هوایی بر فراز دریای «آزوف» خبر داد. مرکز اطلاعات هوانوردی روسیه اعلامیه‌ای صادر کرد که بر اساس آن از نیمه شب یکشنبه بیشتر حریم هوایی بر فراز دریای آزوف را می‌بندد. ردیاب‌های مستقل گزارش دادند که شماری از کشتی‌های نیروی دریایی روسیه روز یکشنبه نیز وارد دریای آزوف شدند.

دریای آزوف بخش شمالی دریای سیاه است که از تنگه «کرچ» به آن می‌پیوندد.کرانه شمالی آن در اوکراین، شرقی روسیه و غربی در شبه جزیره کریمه است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار